Kihagyás

Dominus IVR

Bevezetés

A Dominus Vagyonkezelő egy integrált informatikai rendszer, amely teljes körűen támogatja az ingatlanállomány és az ingatlanok üzemeltetéséhez, hasznosításához kapcsolódó szerződések, folyamatok nyilvántartását, kezelését.

A rendszer használatával egyszerűsödnek a munkafolyamatok, a vezetők naprakész jelentésekhez jutnak, átláthatóvá válik a vagyongazdálkodás és minimalizálódnak az üzleti tevékenység informatikai támogatásához köthető napi szintű kihívások, problémák.

A Dominus felhasználóbarát felülete

A Dominus alapja egy egységes vagyonnyilvántartás, ehhez kapcsolódnak a különböző folyamatelemek; az ügyfelekhez, szerződések kezeléséhez, számlázáshoz, támogatásokhoz, követeléskezeléshez tartozó felületek.

Az ügyfélszolgálati munka, a ügyintézés, a rendszer operatív (back-office) folyamatai egyetlen rendszerben valósulnak meg, így egyszerűsödik az adminisztráció, hatékonyabbá válik az üzleti és pénzügyi folyamatok kezelése.

A Dominus Vagyonkezelő tökéletes megoldás az ingatlanvagyont kezelő szervezeteknek, amennyiben: * jobb minőségű, gördülékeny szolgáltatásokat szeretnének nyújtani ügyfeleiknek, * havonta legalább 1000 db számlát állítanak ki, * hatékonyan szeretnék fejleszteni a vagyonkezelés informatikai támogatását, * szeretnék biztosítani a folyamatok nyomon követését, kontrollálását, * bizonyított, költséghatékony, egyszerűen használható megoldást keresnek.

A súgó használata

A rendszerhez tartozó online súgó mindig a legfrissebb, naprakész információkat tartalmazza a működtetéssel kapcsolatban.

Az online súgó minden egyes aloldalon a jobb oldalon található súgó ikonra, azaz mentőövre kattintva érhető el. Ekkor az adott aloldalra vonatkozó információk jelennek meg a megnyíló új ablakban, és természetesen mód van a súgó tartalmában való keresésre is.

Amennyiben hiányos, vagy hibás részeket észlel, kérjük erről küldjön értesítést az üzemeltető részére!