Kihagyás

Ügyfélszolgálati modul

Az ügyfélszolgálati munka során a legfontosabb szempont az, hogy a kiszolgáláshoz szükséges adatokhoz a munkatársak gyorsan, minél kevesebb lépésben jussanak hozzá.

enter image description here

Ügyfélszolgálato kereső

A rendszer rendelkezik egy különleges kereső mezővel, amely lehetővé teszi a szerződésszám, számlaszám, név vagy cím alapján történő gyorskeresést. A funkció használatakor már néhány karakter begépelését követően előtűnik azoknak a rendszerben tárolt szerződéseknek a listája, amelyek megfelelnek a bevitt karaktereknek.

Az "5443" értéket begépelve például azonnal előtűnik a 6665443 számú szerződés. A listában az adott szerződéshez kapcsolódó sor színe jelzik a szerződés státuszát: a zöld az aktív, a piros pedig a passzív státuszt jelöli.

A kiválasztott szerződés számhoz kapcsolódó sorra kattintva a kívánt szerződés összefoglaló adatlapjára érkezik a munkatárs, ahol egyetlen képernyőn tekintheti meg az adott szerződéshez, ügyfélhez és a bérleményhez kapcsolódó adatokat.

Ezenkívül megismerheti a számlázással összefüggő információkat, valamint a követeléskezeléshez és az esetleges jogi folyamathoz kapcsolódó legfőbb adatokat.

A szerződés, ügyfél, bérlemény azonosítója egy hyperlink, erre kattintva azonnal elérhető az entitás adatlapja, amelyen jóval több részlet található.

Ügyfélszolgálati funkciók

Az ügyfélszolgálat és a pénzügy számára fontos, alábbi funkciók elérhetők az ügyfélszolgálati kereső oldalról is: * egyenleg megtekintése, * szerződés és támogatások adatainak a megtekintése.

Az oldalon átlátható módon szerepel a bérleti díja kiszámításának részletes menete az összes befolyásoló tényezővel, továbbá megtekinthető az adatlapon az adott szerződéshez kapcsolt: - egyedi költség, - szociális felülvizsgálat, - támogatás, - dokumentumok.

Ügyfélszolgálati dokumentumtár

A Dokumentumtár ebben a nézetben aggregáltan tartalmazza a szerződéshez, ügyfélhez, bérleményhez kapcsolódó összes dokumentumot, így valóban a teljes folyamatról képet nyerhet az ügyfélszolgálati munkatárs egyetlen felületről.